Forside      Event      Holdtilmelding      Bestyrelsen      Instruktører      Kalender      Lukkedage    Halplan    Om os    Kontakt     Markedsplads
MENU
Skip Navigation Links
- NyhederExpand - Nyheder
- FAQExpand - FAQ
- Kontingent / Refundering
- OrdensreglerExpand - Ordensregler
- Målsætninger for hold
- GeneralforsamlingExpand - Generalforsamling
- BestyrelsenExpand - Bestyrelsen
- KonkurrenceafdelingenExpand - Konkurrenceafdelingen
- FotoalbumExpand - Fotoalbum
- Job i VSK Min Profil

  Medlems login
  Brugernavn
 
  Password
      Glemt password?  

Principper for placering på hold

 


1)  Klubbens aktive medlemmer tildeles plads på et hold ud fra de anvisninger, instruktørerne giver vedrørende svømmefærdigheder. (Dette sker ved afslutningen af sæsonen med udsendelse af e-mail med link til tilmelding). Hvis den frist, der er angivet i tilmeldingsmailen ikke overholdes, vil pladsen blive tilbudt til en person på en evt. venteliste.

 

2)  Hvis der er sket en fejl med hensyn til niveau af det hold, der er blevet tilbudt, kan man skrive til kontor@vaerloesesk.dk. Mails behandles i den rækkefølge de kommer ind, hvorfor det anbefales kun at skrive én gang.

 

3)  Personer, der har tilmeldt sig venteliste til et konkret hold i Værløse svømmeklub, får tildelt en plads, såfremt der kommer en ledig plads på det ønskede hold. Dette sker ved fremsendelse af e-mail med en svarfrist på 48 timer. Hvis fristen ikke overholdes, vil pladsen blive tilbudt den næste på ventelisten. Det kan være i løbet af en påbegyndt sæson eller ved sæsonskifte.

 

4)  Vi har tider i bassinerne fra kl. 16.30 til kl. 21.00 (samt enkelte tider om formiddagen med vandgymnastik og babysvømning).

 

5)  I 25 m bassinet er holdstørrelserne på max. 15 svømmere på 2 baner, og i Aktivitetsbassinet er holdstørrelsen ligeledes på max. 15 svømmere. Hvert hold er tilknyttet 1 instruktør og 1-2 hjælpeinstruktører. Vores hold er ikke aldersopdelt indenfor samme hold. F.eks. er alle Fisk- og Pingvinhold for 7-12 årige, Søløver for 9-13 årige osv.

 

6)   Ønsker om flytning til et andet hold, anden ugedag eller andet tidspunkt kan KUN blive imødekommet, såfremt der er plads på det pågældende hold, og såfremt instruktøren vurderer, at svømmeren har de fornødne færdigheder til at kunne deltage på dette hold. Er det ønskede hold fuldt booket, må man på lige fod med andre tilmelde sig ventelisten. Ønsker om flytning skal ske skriftligt til kontor@vaerloesesk.dk, så klubben til enhver tid har styr på medlemslisterne.

 

7)  Ønske om holdskift med henvisning til ”sociale relationer” og logistik imødekommes – såfremt det er muligt - og kun hvis det er svømmeteknisk forsvarligt, dvs., at vi ikke rykker børn til et andet niveau end det, der er anbefalet af instruktøren.

 

8)  SPECIELT TIL FORÆLDRE MED YNGRE BØRN

Vi har nogle hold for yngre børn, der ligger ret sent på dagen. Det har været nødvendigt at lægge disse hold her, pga de banetider vi er blevet tildelt. Vi har valgt at oprette disse hold for at udnytte alle de tider, vi er tildelt bedst muligt og under hensyntagen til, hvilke hold der er mest efterspørgsel efter.

Hvis du ved, at dit barn har svært ved fysisk aktivitet/indlæring på dette tidspunkt, vil vi opfordre dig til ikke at melde dit barn til et sent hold. Klubben tilbagebetaler ikke kontingent.

Vi har forsøgt at tilrettelægge denne procedure så retfærdigt som muligt og indenfor de begrænsninger, der er i det elektroniske medlemssystem. Vi gør, hvad vi kan for at imødekomme alles ønsker, men dette er desværre ikke altid muligt på grund af de begrænsede banetider.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk