K3

 
K3 udgør Værløse Svømmeklubs yngste talenter.
 
Nye svømmere til K3 udvælges fra klubbens svømmeskole. Oprykning til K3 foregår gennem en subjektiv udvælgelse, hvor svømmere udvælges af K3-trænerne. Træningen på holdet har fokus på at udvikle svømmefærdighederne i de fire stilarter til et højere niveau, skabe et solidt fællesskab og en god holdånd blandt børn med fælles alder og interesse. Træningen vil favne en mere teknisk tilgang til svømningen kombineret med landtræning, med det formål, at svømmerne stifter bekendtskab med at deltage i stævner sammen med resten af holdet. Indlæringen vil fortsat foregå med henblik på, at det skal være sjovt at være til træning og gå til svømning. Udviklingen og processen for svømmerne og holdet skal forberede svømmerne til senere oprykning til K2.
 
Forudsætninger for at gå på holdet:
 
- En plads på K3 forudsætter at man møder til træning til tiden og deltager aktivt i træningen.
- Det forventes, at man deltager i stævner og sociale aktiviteter planlagt for holdet.
-
Da mange af vores aktiviteter (sociale arrangementer, stævner mv.) bygger på frivilligt arbejde, forventer vi aktiv deltagelse fra forældre eks. hjælp til kørsel, holdleder, forplejning m.fl.. Kom og deltag og opdag at I som forældre også får et hyggeligt fællesskab, hvor I samtidig kan være sammen med jeres børn.

Træningstider i sæson 22/23
 
Tirsdag Torsdag
 Træningstider 17.30-18.50 16.30-17.50
 
 
Trænere:
 
Ida Holm Hansen, ansvarlig træner.
Esther Larsen, ass. træner.
KAtrine Tindbæk, ass. træner.
 

Her finder du en folder, der giver dig yderligere informationer om konkurrence afdelingens opbygning, K3 og holdets aktiviteter

 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram