Officials til stævner og forældrehjælp generelt


Som konkurrenceforældre skal man være opmærksom på at der ligger frivilligt arbejde i løbet af en svømmesæson. Dette er f. eks til afholdelse af stævner, officials, planlægning af stævner etc. 

På denne side kan du få dig et overblik over hvilke former for hjælp vi har brug for, og en beskrivelse af hvad de forskellige opgaver går ud på. 


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os på  kontor@vaerloesesk.dk og så skal vi nok guide dig videre til rette person. 


Officialhjælp til stævner og uddannelse hertil

For at kunne afholde stævner kræver det en masse hænder for at stævnet kan arrangeres. Den typiske hjælp til stævner er officials delen, som er en slags dommere. Du kan f. eks være starter, tidtager, overdommer, vendedommer osv. Disse tjanser kræver at man først tager en uddannelse før man kan stå som official til et stævne. Uddannelsen sørger for at man bliver sat godt ind i den pågældende rolle, og de svømmeregler man skal følge. 


Man skal som forældre til en konkurrencesvømmer have minimum modul 2 i uddannelsen. 
I kan se Kurserne her og tilmelde jer: 


Tidtager- og stævnefunktion (modul 1)

Tidtager og stævnefunktion (modul 1) - Digitalt

Bane-, mål- og vendedommerfunktion (modul 2)


Holdleder til stævner

Når vi deltager til stævner, specielt weekend stævner har vi ofte brug for en holdleder, der kan tage med. Holdlederens rolle er lidt som en altmulig mand/kvinde der skal hjælpe med de forskellige opgaver der nu kommer under et stævne.

En af de vigtigste opgaver er b. la at stå for frugtkurven, hvor der skal sørges for indkøb før stævnet. 


Cheftræneren vil stå for uddeling af holdlederrollen 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram