REGLER I SVØMMEHALLEN GÆLDENDE SÆSON 2019/20

 

VSK-ansatte skal kunne besvare spørgsmål vedr. klubben samt spørgsmål om holdenes daglige rutine. Det kan svømmehallens personale ikke. Det gælder også, hvis du opholder dig i foyeren.

Kan du ikke svare på evt. spørgsmål, kan du bede medlemmerne skrive til kontoret: kontor@vaerloesesk.dk

BØRN OG FORÆLDRE

VSK skal guide ventende forældre i, at de må være på tribunen i svømmesalen de første 2 uger samt 1. undervisningsgang hver måned. Herefter bedes de opholde sig i Caféen eller købe en svømmebillet. Af hensyn til svømmetrænere og livreddere er det ikke tilladt at opholde sig på eller i nærheden af kanten.

Informere deltagerne om at de ikke må hoppe i vandet før holdstart.

Når VSK har undervisning, sælges svømmebilletter gældende mandag til torsdag ml. kl. 16 - 20 til reduceret pris. Voksen/Barn/Pensionist koster hhv. 20 kr. og 40 kr. og findes også som Motionskort til kr. 999,- for sæson (1/9-2019 – 31/5-2020). Kortet gælder kun i sæsonen uagtet, at man har børn, som svømmer i konkurrence-afdelingen.

VASK

Husk, at både instruktører og medlemmer SKAL vaske sig grundigt uden tøj på og skylle sæberester godt af. Hvis du ser et medlem "uvasket", bedes du påminde dem om vask med sæbe af krop og skylning af hår.

Husk også at informere, når nye medlemmer kommer til i løbet af sæsonen.

VSK-ANSATTE

Ligesom sidste år har man nogle goder i svømmehallen. Følgende gælder for instruktører og bestyrelsesmedlemmer:

Man har fuld adgang til at svømme i svømmehallen samt at besøge Relaxafdelingen.

Adgangsarmbånd kan hentes i svømmehallens billetcafe. Armbåndet er personligt, og må ikke udlånes og må kun benyttes til egen brug. Ønsker man at træne personer udenfor VSK, skal man købe en billet eller leje en bane.

Er man på vagt som instruktør, har man ikke adgang til at bade eller at optage skabe i Relaxafdelingen.

Har man som instruktør inviteret gæster med i svømmehallen, står man selv for udgiften til billetter til disse gæster.

Som instruktør på vagt har man ret til at bede om at få drikkevand. Der skiltes på koldtvandshanerne i hallen. Det er IKKE tilladt at gå ind i caféen og tage det selv.

Kaffe, te og alle øvrige salgsvarer i caféen sælges til almindelige udsalgspriser. Det er ikke tilladt at gå ind og tage det selv.

Det er tilladt at gå ind i livredderstuen for et hente nøgle & walkie. Øvrigt ophold i livredderstuen er ikke tilladt.

Det er ikke tilladt at spise i svømmehal og omklædning, hverken pizza, kage eller anden form for mad.

SIKKERHEDSKRAV FRA SVØMMEHALLEN

Når der lukkes for offentligheden, svømmes der uden livredderopsyn og uden mulighed for akut at tilkalde hjælp.
Det er et krav fra politiet, at en af VSK-instruktørerne har en walkie stillet til rådighed.
I bedes sikre at jeres instruktører sørger for at få en walkie stillet til rådighed, hver gang I er i hallen, og at de har ansvaret for at tilkalde hjælp.
 
Er nogen i tvivl om, hvorledes man bruger en walkie, spørger man en livredder.
 
Der skal som minimum være 2 svømmere fra hver klub i vandet. Møder man op og er den eneste fra sin klub, må man vente til en anden dag.
 
HENSYN TIL LIVREDDERNE
 
VSK har fået tildelt tider efter svømmehallens lukketid. Det har desværre medført flere konflikter brugere/medlemmer og livreddere imellem. Det er svømmehallen rigtig kede af og vil gerne være fri for, at vores medlemmer skælder livredderne ud, når de forsøger at udføre deres arbejde.
 
Medlemmerne må derfor gerne informeres om følgende:
 
Klubberne har fået lov at benytte svømmehallen i personalets rengøringstid og bedes derfor vise hensyn til personalet og rengøringen, som foregår både i hal, omklædningsrum og foyer.
 
At skoene sættes ind i skabene. Ellers kan man ikke udføre rengøring af gulvet.
 
Når offentlig svømning stopper, lukker saunaerne også. Man bedes give plads til personalet, som gør rent. Det er ikke tilladt at lukke døren, når personalet har åbnet den.

Nyheder

Sponsorer