Konkurrenceholdet
Nedenfor ses beskrevet Konkurrenceholdet i VSK

 
Konkurrenceholdet udgør Værløse Svømmeklubs 1. hold, hvor de bedste Årgangs- og Juniorsvømmere er samlet.
Nye Konkurrenceholdssvømmere oprykkes fra Minitalentholdet, som resultat af, hvilke svømmere der er egnede til at rykke op, hvilket baseres på alder, modenhed og svømmemæssigt niveau.

Målet med holdet er at holde et solidt fællesskab og en god holdånd i et konkurrencepræget svømmermiljø for de ældste/bedste svømmere. På holdet handler det om at lære at træne for at konkurrere. Vi træner efter at kvalificere flest mulige svømmere til Danske Mesterskaber for Årgangs- og Juniorsvømmere. På vejen mod Danske Mesterskaber stiler vi efter at svømmerne mestre de fire stilarter, starter og vendinger. At  man som svømmer har øget bevidsthed og forståelse om egen teknik, svømning, taktik og person samt deltagelse ved Regionsmesterskaberne og Østdanske Årgangs- og Juniormesterskaber.
 
Vi har som lille klub samarbejdsaftaler med andre ”eliteklubber”, hvorfor vi kan tilbyde vores dygtigste og ældste svømmere ekstra træning i processen mod at indfri deres mål.
 
Forudsætninger for at gå på holdet:
 
- En plads på konkurrenceholdet forudsætter at man møder til træning til tiden og deltager aktivt og positivt til træning.
- Hertil forventes det at man på Konkurreceholdet har fokus på detaljen i alle aspekter af træningen.
- Det forventes at man deltager til i sociale arrangementer og stævner, og selvstændigt evner stævnemæssig adfærd.
- Da mange af vores aktiviteter (sociale arrangementer, stævner mv.) bygger på frivilligt arbejde, forventer vi en vis mængde aktiv deltagelse fra forældre. Kom og deltag og opdag at I som forældre også får et hyggeligt fællesskab, hvor I samtidig kan være sammen med Jeres børn. Det forventes at minimum én forældre til svømmeren er uddannet som modul 2 official.
 
Træningstider - sæson 18/19:
 
 
                           Mandag               Onsdag               Torsdag               Fredag               Lørdag
 
Træningstid     18:30-21:00         18:30-21:00         18:00-20:00         15:45-18:00        6:55-9:00
 
Hal                     Værløse               Værløse                Værløse               Værløse                   Farum
 
 
Trænere:
 
Iben Helstrup (holdansvarlig), mail: ibenhelstrup@hotmail.com
Vibe Toffte  
 
 

Nyheder

Sponsorer