Klubmodul henter siden
Værløse Svømmeklub, Rema1000 Aqua Camp
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Værløse Svømmeklub afholder Aqua Camp i 3 dage i 42 i efterårsferien
Det bliver en sjov, våd og anderledes uge, som står i bevægelsens tegn.

AquaCamp er et tilbud til børn i alderen 7-12 år, som er glade for vand og vil tilbringe en uge sammen med andre vandglade børn.
AquaCamp-ugen består af en masse aktiviteter i vand – ca. 2 x 2 time i svømmehallen om dagen. I svømmehallen bliver der lavet forskellige sjove vandrelaterede aktiviteter og lege, som udfordrer børnene. Derudover vil I modtage en goodiebag når I kommer :) 
&nbspDu skal være vandtilvænnet for at kunne deltage - dvs. du skal kunne lide at få hovedet under vand, og kunne bevæge sig i vand.
Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter og lege på plænerne ved siden af svømmehallen eller i en af hallerne i Søndersøhallen lige ved siden af svømmehallen. Det kan være forskellige samarbejdsøvelser, stafetter, boldspil eller øvelser som kan indgå i den aktivitet, som senere skal foregå i svømmehallen.
&nbspDagene kommer til at suse af sted, og det er trætte børn, der bliver hentet om eftermiddagen.
AquaCampen foregår mandag-fredag kl. 09.00-15.00. Børnene kan møde i tidsrummet kl. 8.00-9.00 ved Svømmehallen hvor der er mulighed for pasning, dog skal man være mødt senest kl. 08.50, hvor dagens program starter.
&nbspMan skal tilmelde sig pasningsordningen i tilmeldingen, så vi ved hvor mange som kommer tidligt
Pasningsordningen er inkluderet i prisen og gælder alle dage
&nbspHver morgen bliver børnene modtaget af ansatte, som er klar til en masse sjov og leg :)
Dagens program slutter kl. 15.00, og børnene kan hentes i tidsrummet kl. 15.00-16.00 ved Søndersøhallen.
&nbspDu behøver ikke være medlem af Værløse Svømmeklub for at kunne deltage i vores Camp, du skal blot oprette en profil for at kunne tilmelde dig.Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til.
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på: kontor@vaerloesesk.dk

Frokost er ikke inkluderet i prisen.


Tilmelding er bindende, og der ydes ingen refusion ved afmelding eller sygdom udover de 14 dages fortrydelsesret, som købeloven kræver. Dog frafalder fortrydelsesrettet den 6. oktober. Man er velkommen til selv at forsøge at sælge pladsen til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage. Vi forbeholder os rettet til at aflyst hvis ikke der er nok tilmeldte. Bliver AquaCampen aflyst af Værløse Svømmeklub refunderes det fulde beløb.Mvh
Rasmus Ærenlund
Tilmeldte
30 /30
Tilmeldingsfrist
07.10.2022
Tidspunkt
17.10.2022 kl. 08.00 - 19.10.2022 kl. 16.00
Sted
Værløse Svømmehal
Pris
925,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram