Struktur og vision
 
Værløse Svømmeklubs struktur og vision

Værløse Svømmeklub mener, at det er vigtigt at alle lære at svømme. Vi sigter derfor mod at tilbyde lærerig svømmeundervisning for alle aldre og niveauer. Klubbens arbejde består i, at tilbyde vores medlemmer de bedste vilkår for at dyrke en sjov sport under inspirerende former, hvor der samtidig er plads til, at medlemmer kan udvikle deres talent så langt som det kan drives.
 

Værløse Svømmeklub er delt op i tre overordnede søjler:

  • Svømmeskole
  • Voksen
  • Konkurrence 


Svømmeskolen: Her tilbydes der undervisning fra 6-ugers alderen og op til 17-års alderen. Udover at skabe tryghed i vand og lære at svømme er der også rig mulighed for gode, sociale og sjove oplevelser i vandet i Værløse Svømmeklub.

Det er muligt at læse mere om vores hold her

Voksen: Vandet har mange egenskaber og alder er ingen hindring for at have sjov med vand og lære at svømme. Derfor tilbyder vi både vandgymnastik og almindelig svømmeundervisning til voksne i Værløse Svømmeklub, hvor man både kan lære at svømme og der er plads til at svømmere med flere færdigheder, kan forbedre og udfolde disse.

Det er muligt at læse mere om vores hold her

Konkurrenceafdelingen: Værløse Svømmeklub tilbyder konkurrencesvømning fra 7-års alderen til svømmere, der er særligt glade for svømning og har flair for dét, med interesse for at konkurrere. Værløse Svømmeklub har tre konkurrencehold, der er opdelt efter alder og udvikling. Træningen er derfor tilpasset, så den opleves som udfordrende, men samtidig udviklende og sjov for hele holdet.

Sprintholdet: er for vores pensionerede konkurrencesvømmere, der stadig gerne vil svømme en gang i mellem, vedligeholde det sociale og bibeholde deres tilknytning til klubben.

 
 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram