K3
Nedenfor ses beskrevet K3 i VSK

Har du mod på at træne to gange om ugen, styrke alle dine svømmefærdigheder og blive en del af konkurrenceafdelingen, så er Talentholdet noget for dig.


Formål:

Hovedformålet på Talentholdet er at træne i alle fire stilarter med henblik på at deltage i hjemmestævner og lokale stævner samt i lidt større invitationsstævner, når du er klar til det.

 
Indhold:
Du vil bliver trænet i alle fire stilarter
 • butterfly
 • rygcrawl
 • crawl
 • brystsvømning

Der vil i højere grad, end du har været vant til før, være mere dybdegående teknisk træning i de enkelte stilarter samt opvarmning og begyndende motorisk træning på land (tilsammen kaldet dryland).
 
Forudsætninger for at gå på holdet:
Du skal have lysten og engagementet til at træne to gange om ugen, så skal vi nok lære dig resten. Du skal forvente at skulle være klar på kanten 20 min. før træningsstart til drylandtræning, ligesom du må forvente, at der vil være øvelser og udstrækning på land efter hvert træningspas. Det er et krav, at man hører efter, når træneren taler. Som udgangspunkt kommer man til alle træningspas, og i tilfælde af afbud skal disse gives til træneren forud for hvert enkelt pas.
 
Målsætning:
Du vil blive stærkere i alle fire stilarter og forbedre den tekniske udførelse af disse. Du vil lære korrekt opvarmning samt styrke din motorik gennem træning på land. Du vil deltage i hjemmestævner og lokale stævner, og på sigt vil du blive klar til at deltage i invitationsstævner.


Træningstider - sæson 22/23:
 
 
                           Tirsdag                 Torsdag       
 
Træningstid     17.00-18:50         16.30:-17:50     
Hal                     Værløse                 Værløse        
 

 
Trænere:
 
Katrine Tindbæk, mail: konkurrence@vaerloesesk.dk
Esther Larsen 
Signe Holm Hansen
 Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram