Kære babysvømmer

Vi er netop blevet klar til at kunne informere jer om sæsonstarten, som ikke overraskende er anderledes end den normalt ville have været. Bemærk, at vi fortsat har vores "gamle" informationer liggende på vores hjemmeside, men at denne informationsmail er gældende indtil andet bliver meldt ud.

Den første undervisningsdag vil vi bede dig komme i god tid.

For at lette ovennævnte ekspedition beder vi dig medbringe din bekræftelse på tilmeldingen.

Personalet i billetcaféen vil udlevere dit armbånd.

Grundet Corona restriktioner kan vi desværre ikke tilbyde, at forældre/bedsteforældre/søskende og andre gæster kan være med til at kigge på.

Varmtvandsbassin – med max 13 deltagere:

Babyhold:

Omklædning foregår i familiegangen for de første 3 par (baby+forældre) på holdlisten, disse vil få en særskilt mail. De øvrige benytter de almindelige omklædningsrum, som beskrevet nedenfor.

Husk at baby skal have en badeble på. Badebleer kan købes i billetcaféen, men også i supermarkedet. Herudover skal baby have en badebuks på, der lukker tæt til mave og lår, således at vi ikke får uheld i vandet. Hvis uheldet med fækalier alligevel sker, skal alle forlade bassinet og bassinet skal renses og herefter stå i flere timer, inden det kan tages i brug igen. Dette vil betyde aflysning af de efterfølgende hold, og da vi ikke har fået tildelt mere bassintid, kan vi ikke tilbyde erstatningsundervisning. Hvis du er i tvivl om badeble og badebuks, vil personalet i billetcaféen med glæde vejlede dig.
Generel info sendt til alle medlemmer

Omklædning indgang:

Hvert svømmehold har 30 min. til omklædning. Dvs. når der er undervisning fra kl. 17:00, kan de første svømmere komme ind fra kl. 16:30 og de sidste senest kl. 16:50 (for at de kan være klar på bassinkant).

Børnene skal benytte de omklædningsrum hvor der står indgang på.

Skabene er ikke i brug. Alle jeres ting skal derfor tages med ud i hallen i egen medbragt taske/pose, hvor de bedes stillet ved de afmærkede områder ved ”tilskuerrækkerne”. HUSK også skoene.

Der er værdiskabe til opbevaring af værdigenstande inde i hallen (gratis).

Omklædning udgang:

Husk at tage ALLE jeres ting med ude fra hallen, når I er færdige med at svømme.

I har 30 min. til omklædning. Dvs. slutter jeres vandtid kl. 18:00, skal ALLE fysisk være helt ude af hallen kl. 18:30

Børnene skal benytte omklædningerne hvor der står udgang på vej ud.

I baderummet er der 9 brusere, hvorfor ventetid kan opstå. Brugere på vej ind har førsteprioritet.

Vi må være max 12 personer pr omklædningsrum (dvs. 12 på vej ind og 12 på vej ud - ved max flow).
Efter endt svømmeundervisning, kan børnene skylle klorvandet af. Der kan ikke benyttes sæbe eller shampoo grundet trængslen i omklædningsrummene. Så vi opfordre til at man går i bad derhjemme.

Sauna må ikke benyttes.

Hårtørrer vil være slukket, og man må ikke medbringe sin egen.

Børnehold med ledsagerkort til og med 7 år:

Det er ikke muligt, at ALLE forældre samt deres børn kan komme med ind i omklædningen på børnehold. Der er derfor en grænse på max 7 år. Dvs. er barnet fyldt 8 år, er det ikke længere muligt at ledsage sit barn ind i omklædningen.

Børnehold med forældre i vandet:

Børn + 1 voksen tæller som 1 person både i omklædningsrummet, badrummet samt i vandet.

Den voksne skal derfor være ekstra opmærksom på at ”opholde” sig tæt på barnet alle steder.

Børn fra 8 år er uden ledsager:

Det er ikke muligt for forældre at komme med ind i hallen. Forældre bedes indtil videre ”aflevere” barnet ude foran svømmehallen, så vi undgår for mange gæster ad gangen i foyeren. Både børn og forældre kender allerede denne løsning fra børnehave og skole, hvor det heller ikke er muligt at aflevere sit barn på normal vis.

Øvrigt:

Hvis man ønsker at svømme samtidigt med sit barn eller på andre tidspunkter, skal man booke tid inde på Værløse Svømmehals hjemmeside. Den offentlige gæst skal omklæde i familiegangen. Hvis den offentlige gæst ønsker at tage sit VSK-barn med igennem familie-omklædningen, er det også muligt.

Det er muligt at købe ting fra cafeen men det er IKKE muligt at opholde sig i cafeen. Efter man har afleveret sit barn eller købt noget i cafeen, skal man forlade foyeren.

Benyt kun anlæggene, hvis du ikke viser tegn på sygdom
Giv plads til gæster, der er på vej ind & ud
Hav god håndhygiejne – vask eller sprit hænder når du møder op, og inden du går hjem
Hold 1 meters afstand til andre og undgå at samles i grupper
Følg personalets anvisninger
Der er håndsprit synligt tilgængeligt

Vi glæder os til at byde jer velkommen ☺

Med venlig hilsen

Værløse Svømmeklub

Nyheder

Sponsorer