Turen til Cypern

Påskeferien 2011 tager Værløse svømmeklubs konkurrencehold på træningslejr på Cypern.
Her er svømmernes dagbog fra turen: 
  
Afsted til Cypern 

Fredag mødtes vi kl. 16.45 hvor vi gik gennem sikkerhedskontrollen, hvor et par stykker faldt fra (Thomas havde en saks i penalhuset) men kom så alligevel videre. Vi gik så omkring i lufthavnen og tog derefter flyet 19.05. 1 time og 15 minutter og 3 sekunder senere landede vi i Prag, og skynder os at borde til næste fly. 3 timer og 2 et halvt minut senere lander vi i Lanarka, hvor vi tog bussen til Nicosia, og endelig kom vi i seng omkring klokken halv 5.

Vi mødtes næste morgen i receptionen, hvor vi efterfølgende cyklede til det store udendørs svømmebassin (Rigtig fedt). Vi trænede i 2 timer og var trætte (5 km)!

Aftenen gik med at spise, spise, spise (Helene, Lars og Thomas spiste en bøtte is med micro skeer) og sove…

 

Anden dagen på Cypern

Efter en nat fyldt med myg (for Helene), spiste vi første omgang morgenmad kl. 7 (Nogen først 7.10 fordi de sov alt for lang tid). Første pas lød på 4800 meter + det løse. Derefter anden omgang morgenmad, efterfulgt af lidt afslapning og frokost.

Andet træningspas var hårde 5200 meter (15 km indtil videre). Herefter fik vi dagens pasta måltid, som var maget bedre end gårdsdagens pasta med ketchup. Resten af dagen gik med at klippe Thomas og Lars (Det pyntede) og spise aftensmad. Her fik Lucas holdets nye maskot Ib, for dagens bedste indsats.

Godnat…

  

Tredje dagen - Strandtur

Godmorgen. Vi skulle træne kl. 6:30, så vi skulle tidligt op, og spise 1. omgang morgenmad. Programmet lød på 6000+ det løse. Stille og roligt, så vi var klar til strand tur senere. 2. omgang morgenmad efterfølgende, og derefter gjorde vi os klar til strand turen.

Da vi var klar gik vi ned og tog bussen som ventede på os ude foran hotellet. Bussen tog os til Larnakas strand. Vi splittedes i nogle små grupper for at gå rundt og kigge. Det gik dog ikke særligt længe før alle var samlet igen til frokost. Da vi havde spist frokost- som alle nød til det yderste efter flere dages kedelig hotel mad, gik vi ned for at spille noget Beach Volley. Efter Beach Volley’en gik vi i vandet og havde en lille mudder/sand kamp. Da klokken var 18:00 blev vi hentet af bussen.

Efter Strandturen kom vi hjem kl. ca. 19:00. Efter en halv time skulle vi spise aftensmad, den lød på pasta, hårde pommefriter, ris og pølse bøffer.
Efter maden gik vi ned i trænings rummet og spillede nogle spil.

   

Fjerde dagen – 2 gange træning + hyggeaften.

Vi stod op og trænede et stille teknik pas fra kl. 7 til kl. 9 på 5,5 km. Efter vi havde fået et bad og havde cyklet tilbage til hotellet, fik vi noget sent morgenmad, hvor Lars fik Ib. Efter vi havde spist gik de fleste op på deres værelser, og slappede lidt af før vi skulle træne igen. Næste trænings pas lå fra kl. 13 til kl. 15, så der var ikke meget tid. Træningen lød på 4,5 km hård træning, hvor Lucas igen fik Ib, for den gode træning. Lars tabte efterfølgende til Philip 8-0 i bordfodbold.

 Vi skulle ned og spise aftensmad før vi skulle til hyggeaften. Hvert værelse fik efter maden ti minutter til, at lave de sidste forbedringer til de aktiviteter som de havde forberedt. Daniel og Claus havde taget slik og sodavand med som ekstra hygge. Da alle var kommet ned gik vi i gang med den første underholdning som Daniel og Claus havde fundet på, den gik ud på at Thomas og Mads skulle lave armbøjninger – fordi de havde dummet sig.

Thomas, Mads og Mathias lavede en quiz om konkurrenceholdet og trænings lejeren, vinderholdet af quizzen var: Lars, Daniel, Helene og Jacob :)

Den næste leg var Helene, Lars og Philip der lavede gæt og grimasser, her kunne man trække lige fra ”Daniel og Philip laver Human flag” til ”En hundehvalp vil være ven med en snegl”. Vinderne var her: Claus, Oliver, Philip, Thomas og Jacob :) 

 

Femte dagen – Vandretur

Vi stod tidligt op (igen). Svømmede 5,7 km hvorefter en glad Jacob fik Ib(strandløven).  Så gjorde vi os efterfølgende klar til dagens anden træning, som var en lang vandretur i Cyperns bjerge. Vi gik og gik og gik, længere, længere op, først i godt vejr, derefter i regnvejr, og til sidst - til alles overraskelse - i snevejr da vi nåede toppen.  Så nu har vi oplevet lidt af hvert. Vi havde fået at vide at det var et godt sted at trekke, men blev lidt skuffede da sceneriet forblev det samme hele vejen.

Hver gang vi kom rundt om et hjørne, eller op på en top, var endnu en top forude. I alt gik vi 960 meter op i luften. Vi holdt alle humøret oppe og hyggede os rigtig meget, på trods af det dårlige vejr og de lidt kedelige omgivelser.

Da vi endeligt nåede toppen i snevejret, fik vi fat i bussen, hvor alle var meget lidt vågne på vej hjem.

Vi glæder os rigtig meget til morgendagens pas, da vores lårmuskler, lægmuskler og baller formentlig gør dejligt ondt.

Dagen blev så sluttet af med lidt overdrevet chokolade spisning (Lars og Mads kunne have 25 i munden, hvorefter de lidt brutalt blev spyttet ud igen, så ingen vandt den challenge da den gik ud på at synke dem efter at have haft dem alle i munden på samme tid). Og så selvfølgelig en is ved den lokale bager.

Alt i alt endnu en god dag :)

   

Sjette dagen – Hård træning

Vi skulle træne klokken 6:30 så vi skulle tidligt op igen. Efter morgenmad mødtes vi på kanten klokken 6:20. Programmet var på 6km en masse lange bløde meter, så vi var klar til eftermiddagens hårde program.

Efter træningen tog vi hjem og spiste anden gang morgen mad. De fleste spiste æg og bacon.  Efter anden gangs morgenmad gik folk op og slappede af.

Vi mødtes igen kl. 12:30 til opvarmning. Opvarmningen bød som sædvanlig på trappe løb med dryland imellem (super fedt). Efter det gjorde vi os klar til programmet som var på 4 km, hvor der var 4x100 og 4x50 sprint indlagt. Efter programmet tog vi hjem igen.

Efter træningen skulle vi ned og spise dagens pasta. Mens vi spiste pasta skulle Ib uddeles. Den gik til Helene efter det andet træningspas, lige som efter det første. Da vi havde spist gik de fleste op og slappede af igen. Da det så var aften skulle vi havde is. Det var Philips tur til at give is. Efter is gik alle til ro.

   

Trænings lejr sidste dag

 I dag fik vi lov til at sove dejligt længe vi skulle først være på kanten 7:45. efter træningen kørte vi tilbage på hotellet og fik noget at spise og måtte lave hvad vi havde lyst til indtil kl. 13:30 hvor næste trænings pas lå. Der svømmede vi omkring 5100 m, hvor vi brugte vores sidste kræfter. Dem der har svømmet det hele har så svømmet 60.000 m på en uge.

Vi skyndte os hjem og pakke.  Efter man havde pakket en del, var der mange mennesker som slappede af og gik ud og købte ting.

Om aftenen kørte vi ind til byen, hvor vi fik noget god mad og god kage :)

Helene blev efter følgende Ib, for træningslejrens gode indsats.

Så er vi klar til at tage af sted til lufthavnen ved midnat.

   

Hjemturen

Kl. 24:00 mødtes vi ved bussen foran hotellet og tog af sted til lufthavnen. Vi skulle igen mellemlande i Prag, før vi ankom meget trætte i Kastrup lufthavn lørdag morgen.

Alt i alt en rigtig god træninglejr, med en masse god og hård træning.

Og så er vi kommet i god form :)

  

Nyheder

Sponsorer