Konkurrence-holdet på træningslejr i Spanien 2009.
 
Afsted til Spanien
 
Der gik en halv time fra holdet var landet på hotellet, til de var hoppet i det udendørs svømmebassin torsdag d. 8. oktober. Et bassin der skulle være med til at danne rammen om den første træningslejr uden for landets grænser for holdet. For nogle var det første gang de trænede i udendørs pool, og så er det jo vigtigt at vejret er i orden. Det så lidt truende ud fredag, da man stod op og kun kunne se sorte skyer på himlen over bassinet. Og truslen blev fulgt op af vejrguderne. Masser af torden under morgenmaden. Men nogen må have lavet en god aftale med vejrguderne, for da luften var renset af tordenen kunne man gå til formiddagens træning i opholdsvejr. Og derfra holdt temperaturen sig mellem 20 og 25°C resten af turen.
 
Igang med træningen.
 
Der blev trænet to gange om dagen, på tider der hjemmefra så lidt dumme ud, men viste sig at fungere fint. Alle kunne få lov at sove ”helt” til ved 8-tiden, så der var god tid til morgenmaden, før man gik til dagens første træning. Tilbage til frokost bordet, hvorefter der var tid til lidt fælles aktiviteter før næste træningssession, og en gang aftensmad.
 

Og svømmet blev der. Både Rasmus, Helene, Philip og Casper fik kæmpet sig over de 50 km for ugen. Den normale træningsmængde ligger på ca. 15 km per uge.

Men nu skulle det jo ikke kun være alvor, så der var også tid til at bruge en dag på at se lidt nærmere på Barcelona, Spaniens næststørste by. Så ind i toget og af sted. Alle var med på guidet rundtur i Antoni Gaudis ufuldendte katedral, Temple Expiatori de la Sagrada Família. En både belærende og underholdene oplevelse. Derefter var det tid til frokost, hvorefter man delte sig i tre gruppe og gik på udflugt hver for sig. Nogle havde ikke fået nok Gaudi, så der blev set på nogle af hans huse, nogle tog en tur på Rambla’en (shoppe-gågaden) og nogle var en tur nede ved Marinaen.
 
Lidt kultur blev det også til.

Og efter avantgardistisk arkitektur i verdensklasse var det så atter tid til det, det hele handlede om: Træning, masser af træning.

Sidste dag sluttede af med besøg på en meget lokal restaurant, hvor man kunne udforske egnsretterne. Ingen havde dog mod på Tapas’en. Dejligt med et afbræk i hotellets mad, der blev lidt ensformig i længden, men var fin i kvaliteten.

D. 15. oktober landede så turchef og træner Claus, turleder Katrine med 9 trætte og ømme svømmere i Kastrup lufthavn. Men Lars, Helene, Jeppe, Tobias, Casper, Philip, Anja, Rasmus og Mathias havde meget mere end træning med hjem i bagagen. De havde fået lært hinanden og Claus endnu bedre at kende, fået en masse nye kompetencer og glæder. Så en fantastisk tur i super selskab for alle deltagere.
 

Nyheder

Sponsorer